lauantai 22. syyskuuta 2012

construction noise all day long

Death Cab for Cutie - We Laugh Indoors

Tänään oli projektipäivä! Uskon, että kaikille on tuttuakin tutumpi se mahtava fiilis kun mun inhokkisana "vastuu" ryömii nurkan takaa limaisine sieluineen kietomaan pauloihinsa, ja sit yhtäkkiä keksiikin kaikkea mitä oudointa toteutettavaa sillee "joo moro vaa vastuu pidä kivaa keskenäs" ja se on sillee "mut EI MÄ LUOTIN SUHUN!"

Joo ei nii et tällee kävis useenki tai mitää.
Projektin nimi oli tiiviisti "lyö kaikkea oleellista miespusseihin nyrkillä ja kovaa ja jätä taaksesi täysin kelvollinen joskin suhteellisen sotkuinen huoneesi ja muuta takaisin maanpinnalle, tee se mieluiten vuorokauden sisällä jookosta".

Laitan tähän sellaset Strömsö-tyyliset ennen-jälkeen -kuvat, koska mun sisko on sellasista nykyää iha sisuskalut liekeissä. En kyl meinaa tajuta et miks.
Välissä oli siis noin kymmenen hikistä ja niljaista työtuntia. Kaikkein kamalinta oli noitten kaappien tyhjentäminen, koska tää oli toiminu aikasemmin jonkinlaisena varastosälähuoneena.
Ja huomasin vast nyt et nää kaks kuvaa oliki ihan eri kuvakulmista. Hyvin hoksattu hermanni!!!112 No mut kuvitelkaa jotenkin tää, kai teilt sen verran avaruudellista hahmotuskykyä löytyy.

Oon väsyny. Niin väsyny et haluun vaan ny vetästä parikymmentä purkkia rommirusinarahkaa, mättää Mass Effect kakkosta nii ku maailmanloppu olis tulossa ja teeskennellä niiku mitään koeviikkoa ei ois ees tulossa.
Olin lievissä sfääreissä ku sain isoimman duunin tehtyä. Onhan täs viel johonki uuteen vuoteen asti pikkuhommaa, mut mitä siitä välittäisin. Ja hei huomattaa superseksikäs usb-kaulakoriste. Veikkaan että tästä tulee muotia. Esim. heti.

2 kommenttia:

  1. hei jes tervetuloo maanpinnalle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tänkstänks!! oon tänäänki tyhjennelly vanhan huoneen kaappeja jonkun 6+ tuntia ja alkaa vähän jo kyrpimään. suljin äsken just sälärit ku tajusin, et sen lisäks et nään ulkomaailman nii ulkomaailma näkee mut. tää on tosi outoo!

      Poista