sunnuntai 2. syyskuuta 2012

a prism with an intellectIncubus - Beware! Criminal

 Mulla on tyyliin yks parhaimmista viikoista takana. On tapahtunu ihan sikana kaikkee ihan huikeeta ihan sikanopeesti eikä se kaikki oo ihan viel ees iskeny. Tiiättekste sen ku uutiset iskee? Että tiiätte jotain etukäteen mut sit se tulee vast jossain vaiheessa se ymmärrys silleen KABOOM ker-slpätz-buunplämtstsis joskus iäisyyden päästä? Oon taas kovis ja sanon et hurrr.
Nähtiin Harrin kanssa The Darkness ja Lady Gaga livenä!!!!!!  Huutomerkkejä ei voi tässä tapauskessa olla liikaa!!! Sanoin Hambakulle just ennen The Darknessin lavalle astumista et jos niitten laulajalla on viel se valkonen asu nii kuolen. Sain epäileväisen katseen ja kommentin siitä että kyseisestä musavideosta on kymmenen vuotta. En oo ihan varma että oliks se asu ihan sama mut valkonen ihan JÄÄTÄVÄLLÄ kaula-aukolla ja sillä oli kans VIITTA ja olin ihan hajoomispisteessä.

Gagan keikasta en voi sanoo mitään, se oli vaan niin. Voi herran pieksut. En osaa muotoilla sitä tekstiks miten hienoa se oli. Sen verran voin kyl mainita et sain eilen varmuuden Anssin kanssa leffaa kattoessa, että ton keikan jälkeen itkeminen tuntuu siltä että mulla olis jotain kemikaalia silmissä? En oo ihan varma et onks se ok. En usko et se on ihan ok. 
Pidettiin perjantaina kaikkien flickafrendien kanssa lorttoilu tyttöjenilta ja tehtiin taas  vaihteeks piirakkaa. Iltaan kuulu kans yhen huikeen 007:n kattominen ja sen kritisoiminen rääkyvällä naurulla.

Eilen kävin taidelauantaissa palelemassa mun sieluni irti ja tajusin fiksuna ihmisenä tietenkin ottaa kamerani mukaan ja kaikkee. Hiiohoi.

Sira ja sit mun hanipöö sir Råbyn Diva Junior.

Oli hirvittävän rankkaa kuvata näitä tuol satees ulkona vaikka niil onki katos ku toi pohja oli iha löllömössö enkä tajunnu sitä ja istahin siihen mut olin silti ihan sankari ja selvisin siitä vaikka sainki huimat sota-arvet mun pökiin.
Se et miks kuvailin ulkona sateessa pyjamissa onki sit juttu ihan erikseen. Ja ette ikinä usko et miten hankala on ottaa kuvaa omasta pylskystään!

2 kommenttia:

  1. Oijoi älä viitti, Gagaaahh ♥ makeita kuvia katsomostakin, näkee paljonko porukkaa:'p (itsehän olin pitissä tokassa rivissä en leiju en!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnekas teitzi! Itte olin Gagan edellisellä suomen-keikalla ihan eturiveissä keikkumassa, mutta tällä kerralla olin niiiiin olevinani istumapaikalla. Oli kyl sielläki tosi makeet, ku näki ihan koko lavashow'n kaikessa komeudessaan!

      Poista