tiistai 2. lokakuuta 2012

tu prends toujours le métro


Oon ollu koeviikon normirutiinin sijasta Helsingissä Index-projektin merkeissä. Näin tän tietenkin loistavana tilaisuutena saada pari lisäiltaa matikan kertaamiseen. Todellisuus näki sen loistavana tilaisuutena aiheuttaa mulle sellanen överiväsymys, etten luultavasti saa huomenna raavittua edes läpimenevää koetta kasaan. Paniikin ainekset kasassa.

matikkakoittaaintensiivisestipilataelämäni.com
Näkyy miten heuristinen ajattelu syö miestä.
Oltiin siis Korjaamolla sellasessa tosi mageessa luovassa projektissa, jossa saatiin eeppisen alkuvisualisoinnin jälkeen keksiä kaikkia konkreettisia keinoja erilaisiin kouluissa esiintyvien ongelmakohtien ratkaisemiseen. Me keskityttiin pääasiallisesti ryhmähengen parantamiseen, ja keskenään ideoiminen ja työskentely oli tosi kivaa vaihtelua sellaseen perinteiseen tunnilla istumiseen verrattuna.
Ja huomasin, että Grimes on tulos Suomeen keikalle. K18. Mitenkäs muutenkaan.
Alko asialliset ajatuskartat lipsuu jossain välissä lastentarhameiningillä spagettiin, muivailuvahaan ja ilmapalloihin. 2/3 näistä tarvikkeista oli oikeesti työskentelyvälineitä. Hajotkaa ku koitatte arvata et mikä niistä ei ollu. Hö höö.
Rakastan junia!!!!112 Rakastan sitä et ne on sellasia pötkylöitä jotka menee sille pthskhsksk-sksk-sksks-sksks ja sit ne on paikasta A yhtäkkii paikassa B, rakastan niitä ohi vilahtavia maisemia, loisteputkia lamppuina, haisevia vessoja, limasia käytäviä, liian pieniä roskiksia, mut kaikkein eniten rakastan olla se huonosti käyttäytyvä kanssamatkustaja junassa. Se, joka kuollaa sun päälles nukkuessa tai se, joka puhuu kavereitten kanssa liian kovaan ääneen sukupuolisyrjinnästä Aku Ankoissa. Tai sit se, joka lukee erotiikkanovellia ja koittaa sillä samalla peittää seisokkiansa, tai sit pahamaineinen JUNARUMMUTTAJA joka ei vaa kykene hilltisemään itteensä ku Stam1na pärähtää kuulokkeista soimaan.

Soitin muuten tänään viululäksyt hyvin ja nyt oon ilonen. Ne on ne pikkujutut tai jotai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti