torstai 31. toukokuuta 2012

wir kommen nie an machen nur halt

Fotos - Essen, Schlafen, Warten, Spielen

Nonii, lukion ekan vuoden kahta viimestä koulupäivää viedään. Ja kovaa kyytiä.
Tänään oli viimesenä kokeena historia ja mulla oli hirvee alisuorittajaolo kun en kirjottanu kahta konseptia täyteen, mutta toisaalta koitin olla armelias sille opettaja-raukalle, koska huomenna on palautuspäivä. Se ei niin oo nukkumassa ens yönä.

Viimeset kouluviikot on ollu ehkäpä vuoden kiireisimmät, koska koeviikko on painanu kybällä (tähän tuli ekaks semikiusallinen kirjotusvirhe) päälle ja sit sen lisäks oon vetäny samaa juhlarumbaa ku joulujuhlan alla, eli oon esiintymässä kaikessa mahollisessa kaikella mahollisella ja oon sen takia koululla joka päivä kuuteen. Mut pysympähän ainakin sen aikaa pois pahanteosta.

Ja tänäänki oli varsin vänkää pomppia ympäriinsä pukeutuneena japaninmakakiks ja sit hiimuilla siel verhojen takana kaikkien smoothien hevilettien kanssa ja hivellä herkästi rumpalin (jota piti vähä sorsia ku se on ny ex-heviletti) selkää kaikkien biisien aikana joissa ei ollu itte soittamassa.

Ja jos en oo muistanu mainita nii mun kamera on muuten rikki kun annoin sen veikan käyttöön about kymmeks minuutiks niin pahoittelen viimeaikoisten ja luultavasti jonkin aikaa tulevienkin postausten kuvien laatua. Sydämestäni.
Nyt pääsen innolla näitten kimppuun ku koehaamuilut on haamuiltu. Ostin ton Dancing With Eternityn käytännössä sen kirjailijan elämäntarinan vuoksi. Hirnuin sille jonkun puol tuntia pimeessä ja tällä hetkellä hyttysten riivaamassa kellarissani ja sit menin hektisesti hytkyen mankumaan äidiltä lupaa tilata sen.

Jos joku teistä arvas että sain luvan siihen, niin arvasitte oikein.

Ostin myös vihdoinkin itselleni Van Goghin koko elämänkerran ja teokset, koska joka talouteen kuuluu sellainen, ja oon tähän mennessä sitkeillyt kirjaston kappaleilla. Eräänä kauniina, kuumoittavana päivänä sitten päätin astella Suomalaiseen ja hankkia itselleni sellaisen. Lempitaiteilija 5evah.

Ja Caro Emeraldin levy. Oh my gooooOOOOOOOOOD aivan täydellistä musiikkia.
Ostin Suomalaisessa käydessä myös ainoan saksankielisen, lämpimähköille kiville menevän tuotteen (jostain syystä saksankieliset tiekartat ei aiheuttanu kiinnostuksen kivivyöryä). Syy kielikylpyyn on viikon päästä alkava Saksan kesälukio, johon hain joskus tuhat vuotta menneisyydessä, mutta jonne pääsystä mulle ilmotettiin niiq vasta jotai viikko sitten.

Meinasin tukehtua sillä hetkellä nautiskelemaani paniniini ja se oli ihan kamalaa. Nautinnot loppu siihen.

Kävin kanssa eilen kampaajalla!!! Ero on huomattava!!!!1
Tässä siis ennen -kuva, jos joku teistä ei huomaakaan eroa.
Aamuvalaistus kruunaa laadun.
Ja sit jälkeen. Se on ruskea, mut aika tummahko sellanen.

Yks kaveri kysy tänään koulussa, et "onks toi sun tukkaas, ja jos on, nii missä oot piilotellu sitä?!"
Ja koska se on mun tukka, nii tuli hyvä mieli. Toivotaan että se kestää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti