lauantai 19. toukokuuta 2012

my only sin is I can't win

Caro Emerald - That ManEn oo ollu mitenkään erityisen tuottelias viime viikkoina.
Ja tällä tarkotan sitä että en oo tehny oikeesti paskaakaan. Kevätväsymys on ollu arvosanaltaan ihan kymppi sata, ja lasken käytännössä tunteja kesäloman alkamiseen.

Oon itseasiassa jo useampaan otteeseen harkinnut parran kasvattamista ja muuttamista Australian perukoille kauas kaikesta sivistyksestä. Sit voisin hankkia lemmikkivompatin ja jos elämä kävis liian kovaks nii voisin ahistella urosvesinokkaeläintä ja se vois myrkyttää mut kuoliaaks.

Ehkä täs suunnitelmas on viel jotain hiomista.
Taivas on ollu tosi nätti viime aikoina, tykkään siitä et se on sininen ja kaikkee.

Oon kyllä tehny parhaani vältellekseni sitä elokuvilla ja videopeleillä.
Eilen katottin kavereitten kanssa elokuva Le premier jour du reste de ta vie, joka oli ihan mielettömän hyvä! En osaa oikein pukea sanoiksi, että miksi. Ehkä siinä se viehättävyys piilikin.

Pahoittelen tästä edespäin jokasen kuvan laatua, mut annoin jokin aika sitten nuoremmalle isoveikalleni meiän järkkärin käyttöön about varttitunniks ja poksistakeikkaa, nyt mulla ei ookaan enää hyvää kameraa käytössä.
Mut eniveis, olin aika pahas flunssas pari päivää ja tajusin, että miten kauheelta tää mun satunnaisen kulttuurin hylly näyttää. Sit sain siivousinspiksen ja tein asialle jotain.
Tykkään kans siitä että sain vihdoinkin mun hatuille oman hyllyn. Sinne ei kyl mahu puoletkaan mun upeesta kokoelmast, mut kyl tää tästä. Heti kun saan päitä sinne joille sais niitä hattuja laitettuanii sit alkaa homma luistaa.
Ja hei jos joku löytää fetsin jostain nii huikatkaa mulle koska sellai mult puuttuu.
Tää yks tyyppi rupes ahdistelee mua siivouksen aikana. Kaiken lisäks se oli ollu siel hyllyn takana varmaa jonkun viis vuotta, hullu stalkkeri!!1 Poltin sen.
Aaaaaah köyhiä ritareita. Toimii aamiaisena, luonaana, välipalana, päivällisenä ja iltapalana. Oikeesti siis super bueno.
Sit oke mmmm tää oo vähä outo, mut löydettii tää veikan kanssa meiän keittiön lavuaarin alla olevasta kaapista. Kysyttiin iskältä et mitä ihmettä se on mut saatiin ehkä joku epämääräsin vastaus ikinä.

Päädyttiin siihen, että se on etikkaa.
Toivon mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti