keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

i don't have to see you every day

She & Him - Don't Look Back


Dodih, nyt on sitten kesäloman vietto alotettu. Aluks raijasin itteeni vähä siel täällä itkemässä ilon kyyneliä kavereitten ylppäreissä (niillä oli tosi hyvät tarjoilut), ja sit myöhemmin illalla mulla tuli kavereita pohtimaan elämän tarkoitusta mun luokke.
Tarpeeks lähellä.

Pelailtiin kaikkea shakista Alphapetiin (joka on vaan Scrabblea huonoilla kirjaimilla ja vielä huonommilla pisteillä) ja katottiin leffoja. Peruslöllöiltiin siis, mut mitään villimpää ei oikein sateella voi tehä.

Käytiin kyl kävelyl, mut tääl mun huudeis ei kauheesti nähtävää oo. Törmättii vedenpuhdistamoon ja luultavasti peruskoulusta valmistumistaan örveltävään nuorisojoukkioon. Ehkä se sade teki siitä sellasella repulsionistisella tavalla ihan kaunista, mut mulle ainaki jäi iha hyvä mieli.
Amerikkalaiset pannukakut on paras aamiainen.

Mut hei, huomen mä suuntaan rinkka seläs kohti Berliiniä ja saksankielistä kesälukiota. Äsken itkin jo vähän turhautumisensävytteisiä kyyneliä kaikkien niitten rinkan yltiömonimutkasten lenksujen ja tällasten kanssa, mut sainpahan senkin kelmin selätettyä.

Nyt lähen tästä viettämään viimestä peli-iltaa Anssin kanssa Steamin välityksellä ennen reilun viikon eroa omasta tietokoneestani ja sen tarjoamasta tutuista ja turvallisista yhteydenpitomahdollisuuksista ja nyt jo tavaksi tulleista pikkutunneille venyneistä kesäilloista.

Aaaaah mä niiiin nautin mun vapaudestani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti