sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

searching for our wasted time

Koulusta pikkasen.

Opiskelen nyt siis ekaa vuotta Muotsikassa mediasisällön suunnittelua. Jos kertoisin totuuden siitä, että mitä siellä teen nii ei sitä kukaan jaksais kuunnella (siis istun koneella pommisuojassa yheksästä neljään neljästä viiteen päivään viikossa) mut voin kertoa koristeellisia kohokohtia.

Tehää paljon kaikenlaista. Yleensä yks koulupäivä on yhtä kouluainetta ja yhellä maikalla, aamupäivä luentoa ja iltapäivä sitten jotain konkreettista tekemistä. Ryhmätöitä ei oo ollu hirveesti ja enimmäksee siis tosiaa tuijotetaa näyttöä ja piperretää adobe-ohjelmien kanssa, riippuen työn laadusta. Joskus tehää videoita, joskus animaatioita, joskus kuvia ja joskus taittoa. En oo ittekää iha varma et mihin tää oikein vie.
 Tää on mun uusin, tosi keskeneränen kollaasityö visuaaliseen suunnitteluun. Halusin näyttää tän siks, koska tästä saa jotai käsitystä siitä, mitä photarissa ja googlella saa aikaan kahessa illassa ja noin neljässä tunnissa.

Ei vielä taidetta, mutta hitaasti jotain sinnepäin. Tää on siis parafraasi Gallen-Kallelan Symposiumista.
 Tää on ihan mahdoton sotku, tiedän.

Meillä alkoi käyttöliittymäsuunnittelu viikko sitten ja mulla on hankaluuksia pysyä kärryn kyydissä. Teen kuitenkin kaikki läksyt, ja yks niistä näyttää.... no, tältä. En oo ihan varma että toimiiko tää koodi mutta toivon tosissani, että universumi näyttää mulle tässä tapauksessa vihreetä valoa.

En oo edelleenkään penalin terävin kynä.
 Visuduuni joulukuulta, aiheena oli kultanen leikkaus ja seitsemän kuolemansyntiä. Pointtina oli käyttää kuvaa ja tekstiä.

Nyt kun tätä kattoo monta kuukautta deadlinen jälkeen niin onhan tää ihan hirviö, mutta toivon edelleen saavani tästäkin kurssista vitosen ja pitäväni keskiarvoni siellä kauniissa tasaluvussa.

Palautetussa työssä ei tietenkään tota Fibonaccin spiraalia näkynyt.

Jos en mitään muuta tästä koulusta saa niin toivottavasti ainakin yleissivistystä ja elämänkokemusta.
 Tää oli joku väriopin synestesiaduuni.

En ees muista, mutta musta tää näyttää siltä et jos osaisin oikeesti tehä taidetta nii voisin tahkoa rahaa tällasilla töillä.
Jaaaa lisää kollaasitöitä. Sekatekniikka ja kollaasi on parhaita, sille nyt vaan ei voi mitään.

Tein tän graafisen suunnittelun kurssilla omana työnä.

Eipä tässä muuta.
Mulla on tällä viikolla se muutto, ja sain just sopivasti järkyttävän kivuliaan megaflunssan joten en oo nyt oikeestan tehnyt muuta kun kattonu How To Get Away With Murderia (sen sijasta et oisin kirjottanu esseitä) ja yskiny ja juonu kalanmaksaöljyä pullonsuusta. Ja sit yskiny kalanmaksaöljyn makusia yskäyksiä.

Toivon hirveesti et tää menee äkkiä ohi, tää on viides flunssa tänä talvena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti