keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

sä olet vapaa kuin metsäkauris

Aaaaa!

Tänään upean sään johdosta näin itteni sieluni silmin piknikillä siideri kourassa kuuntelemassa matkakaijuttimista suomimusaa... mutta sinne on vielä matkaa! Oon tehny hirveästi töitä, että kesällä vois tehäkin jotain ja toivon jo nyt, että säät tulis olee hyvät. Kesäkuumaa ikävöin.

Ihan hirveesti on tapahtunut ja tapahtuu ja tulee tapahtumaan ja musta tuntuu et mulla ois nolla aikaa kirjottaa blogia! Kirjoitan kuitenkin, koska musta näitä lokeja on tosi nasta lukea aina jälkikäteen.

Jätän pieniä jälkiä ittestäni ittelleni.
 Näin lukiokavereita ja olin onnellinen, en edes sillee nostalgisesti vaa sillee et ihana et nää ihmiset on ollu mun elämässä mukana ja voin vieläki olla niitten kanssa? Oli aika ikävä illanistujaisia.
 Art.
 Käytii kattomassa Lahen taidemuseon FACES OF CHRIST (isolla, koska dramaattinen näyttely ansaitsee hieman dramatiikkaa) -näyttely. Se oli oikein muksaa ja rakastan sitä miten eri tavalla ikonit nähään eri kulttuureissa.

Mun lemppari oli sellai brasilialainen, tosi buffi michaelbaymainen Jeesus... kuvassa oli räjähtävä risti ja kaikkee olin ihan mykistyny siitä voimasta.

Käykää tsiikaa jos kiinnostaa, en voi ku suositella. Maksaa about saman verran ku kouluruoka.
 Haistoin tänään D-vitamiinin ja tulevan kevään.... nuuhkis.
Niin ja tota mä menin kihloihin tässä pari viikkoa takaperin! Onnea minä! Sain aikamoisen mahtityypin mun kanssani tänne pallon pinnalle olemaan ja ihmettelemään ja näemmä saan nauttia hänen seurastaan jatkossakin!
Tulee tippa linssiin ku kelaan miten onnekas oon.

Meillä on muutto just nyt menossa, meiän tuleva kämppä on aivan huippu ja oon jo näin viikkoa ennen varsinaista muuttopäivää hepulinomaisessa innostuksessa tulevasta. Jännittää!

Mutta kaikkea kivaa, kaikkea hyvää.

1 kommentti:

  1. Törmäsin blogiisi ja alan seuraamaan. Kivan persoonallinen ja taiteellinen ote! :)
    Löysin ja aloitin taas oman vanhan blogin vuosien bloggailutauon jälkeen, ja etsin myös luettavaa.

    VastaaPoista