sunnuntai 23. joulukuuta 2012

act like you know it all

Koulut loppu. Joululomaa meni kaks tuntia ja olin mökkihöperyyden partaalla. Alotin aamuni My Little Ponyn kattomisella. Murehin sitä että lomaa on niin vähän että se pitää kellottaa. Mitäs tässä, perusjoraamista  virheellisissä raameissa, joten olen vähän ulapalla.
Meillä oli megamuikeet karaokepippalot perjantaina. Bailaamista rajotti vähän se, että aamulla kaikkien piti raahautua yheksän molemmilla puolilla tunniksi kuoluillensa jouluhenkisiin juttuihin, mutta koitettiin olla muistelematta sitä. Huonosti. Tanssahdeltiin vähän olkkarissa, oltiin alkuräjähdyksiä kellarissa ja koitettiin olla häiritsemättä vanhempia jotka eivät edes olleet talossa.
Harri sano et tää kuva on niin minä tiiviissä paketissa. Sellaisia kuvia tulee joskus otettua. Diggaan erityisesti jumppapalloa ja Diivaa taustalla. Siis tota kissaa.
Tulin eilen kotiin tällaiseen näkyyn. Tosi kiva siis hei. Mun oli tarkotus retkahtaa nukkumaan mut ei sitten jos te kerran siinä vedätte sikeitä.
Tein perheelle joulukortteja tänään, enkä voinu välttyä metsäneläviltä tai rumilta, monitulkinnallisilta kuvioilta. Nää ei ihan mahtunu skanneriin nii tulos oli jännähkö.
Oon onnellinen siitä, että mun telkkari näyttää tätä mulle vielä.

4 kommenttia:

 1. lol joku kirjotusvirhe: tunniksi kuoluillensa jouluhenkisiin juttuihin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lol joku nii jättää sen tonne, lisää tarpeellisen määrän dramatiikka tekstiin

   Poista
 2. haha ihana toi selvennös et kumpaa taustalla hengaavaa diivaa tarkotat :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oli pakko tehä koska niitä oli kaksin kappalein

   Poista