sunnuntai 25. marraskuuta 2012

kaffet är svalt några timmar sen nån bryggde nytt

Koeviikko (tästä ootte varmaa saannu kuulla noin joka kolmannessa blogissa mut kattokaa ku välitän) alko mulla eilen ah-niin-kultasella lauantaikoulupäivällä, ja mikä sen parempaa ku fysiikankokeella. Aiheena oli dynamiikka ja musta tuntu vähän siltä, että matemaattisten aineitten sijottaminen koulun ylimpään kerrokseen oli joku arkkitehtien ovela tapa sanoa "antaa mennä, tee se nyt, ei susta kuitenkaan mihinkään ole."

En mä oikeesti näin melodramaattinen oo, ne ponttoonit ja pulkkaa vetävät porot veti mun pasmat vaa ihan sekasin siellä koetilaisuudessa. Koko meiän fysiikankirja ei ollu puhunu mitää poroista enkä tienny yhtää et miten ois pitäny reagoida. Sit panikoin ja mokasin. Perussettii siis.
Yhen päivän viikonloppu jättää ruhtinaallisesti aikaa ens viikon tuhattamiljardia koetta varten lukemiseen, ja asiaa auttaa jumpesti se että eilen olin ihan et "ei mun TÄNÄÄ tartte lukee, mul on runsaasti aikaa! Voin tehä sen seittemänsivusen hissantutkielmanki ihan hyvin huomenna, ei täs mitää." Ketut, mul on ihan jäätävä fyysinen pahoinvointi just nyt? Tuli ihan puskasta vieläpä, totaalininja.
Elämän eli koulutöiden välttelyyn kuulu se et soitin Harrille ja luulin et siel oli bileet mut ne kattoki siel vaa telkkaa tai jotai. Menin kuitenki sinne kuokkimaan, ja päädyttii kattomaan kokonainen Awkward-maratooni. Ihan siinä rajalla et oliks se kamalinta vai parasta mihin me oltiin ikinä käytetty lauantainen myöhäisiltapäivä.
 Vaikka oisin mielelläni jääny popittaa ysärimusaa Harrille koko yöks, oli pakko tulla kotii hoitaa tota yhtä koiraa ja sit mun sisko oliki laittanu meille kaikki jouluhärpäkkeet jo esille. Iha vänkää juu. Eipä täs sit, nyt ku sain tänki tehtyä nii nyt ne koulutyöt alkaa tuijottaa mua tuolta nurkasta jo aika vaativan näkösinä :C

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti