sunnuntai 4. marraskuuta 2012

across the void

Oon päättäny ottaa itteeni niskasta kiinni ny ku viime aikoina on koulu ja kaikki menny ihan päin raitaa (se on hauskaa koska se on pajupuu mut sit se on kans mun nimi he he he). Ihan hyvin tähän mennessä, otin jo koulukirjat esille ja tuol ne on keittiön pöydäl mut sit tulin takasin mun huoneeseen popittaa Cleaning Womenia koska musat ei kuulunu ruokahuoneeseen asti.

Kyl tää tästä. Mä luotan muhun.
Oltii Harrin luona istumassa iltaa, osittain koska olin missannu edellisen viikonlopun halloween-bileet, osittain en tiiä et miks. Huvin vuoks? Eniveis. 
Tää päähine oli kuuminta kuumaa.
Jooo tää leffankansi on ollu tääl aikasemmin, mut siitä saatte ehkä jotain käsitystä sen tärkeydestä mun elämälle. Täs näkyy kans mun panostus juhla-asuun, olin prinssi Purkkakupla mut mun kruunu oli foliosta eikä enää mun arvolle sopiva sen jälkee ku se tippu kanakastikkeeseen. Katottiin kuitenkin toi leffa, et se ei vaa pällistele täs turhaan. Ulvoin.
Pelattiin tätä johonki puol neljään aamuyöstä. Final Fantasy IX on mulle tosi tärkee, koska se on eka videopeli jonka ikinä pelasin läpi (onneks se on kans tosi hyvä peli, vähä nolottais jos munapeli ois mun lemppari huhhuh). Se oli veiggojen vika, niitten mielestä pikkusiskon vahtiminen oli sitä että tökättiin peliohjain käteen ja sanottiin "rämppää äksää". Iha hyvin on tähän asti menny, lievällä itseironialla ja terveellä itseinholla aina ennen aamukahdeksaa höystettynä. Mut hei veikat onnistu tavotteessaan, oon pysyny tosi hyvin pois pahanteosta, oon totaalisesti hyvisten puolella.

Nyt vähä kuumottais pelata tää tai joku muu PS1-Final Fantasy läpi mut ku en oo oikeen ehtiny pelata mitään muutakaan nii enpä sit taida. Ketuttaa, koska Panda on kuulemma taas löytäny mulle jonkun kivan FPS:n tykitettäväks jota voitas yhessä pelata. Ei sitten. Ymmärrän, koulunkäynti, olet posessiivinen tapaus.
Scrabblea. Taas. Pelattiin viel kaks kiekkaa, iha hirveetä. Fetoa ei sit tiedoks vaa oo sana, vaikka se voiski tarkottaa sitä ku pitsantekijä laittaa fetaa pitsan päälle. Mut ei, ei mee läpi.

2 kommenttia:

  1. voi luoja mulla oli JUST toi sama valtikka kun olin joku 5 vee mut se timantti tippu pois ku liima ei kestäny :(((((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi jukra! toi on mun siskon omaisuutta, se oli aina meistä se hallitsija.

      Poista