maanantai 16. heinäkuuta 2012

i could never drown

The Black Keys - Gold On The Ceiling

Viimenen työviikko takana ja jonkinsorttinen lomalöllöily ja pyllyily siintää edessä mehevän muikeena.
Ei nii et olisin pelkästään töitä viime viikolla vaa duunaillu, tuli tässä muutaki tehtyy.

Ehkäpä.
Meillä oli viime viikonloppuna lautapeli-ilta isoveikan Pandan ja sen kavereitten kanssa ja Pandemian lisäks pelattiin ihan sairasta lautapeliä Red Novemberia. Pointtina on pelata tiiminä kavereitten kanssa tonttuina SUKELLUSVENEESSÄ jossa kaikki menee pieleen, paine kasvaa, tulipaloja syttyy, vettä tulvii sisään, moottorit sammuu, viina meinaa loppua ja kaiken lisäks Kraken on hyökkäämässä kimppuun. Sit ideana on vaa pitää kaikki kaverit hengissä kunnes apu ehtii paikalle. Ihan liian hauskaa, varsinki siinä väsymyksen tilassa missä tossa vaiheessa jo oltiin.
Sit pidettiin Empulla Teksas-teemabileet. Älkää tiedustelko, se oli taas niitä semmosia aivopieruja. Kuunneltiin kantria ja katottiin leffavuokraamosta eka Teksas-sanaa nimessään kantava elokuva. Se oli tässä tapauksessa Texas Killing Fields ja missattiin se aika kybällä ku se oli aika tylsä ja keskustelu oli aika mielenkiintosta.

Nukuttii ehkä joku max neljä tuntii koska thug4lyf ja sit tehtii mun lempiruokaa aamiaiseks. Vohvelit karaisee karskinki miehen sielua ja kyllä te sen tiiätte.
Meiän pihal asuu tällasii randomeit siilei joit ruokitaa aina ku nähää niitä. Iskä pelotteli mua aina pienenä et ne syö mut jos meen liian lähelle ja sit se sano niitä ihmissyöjäsiileiks ja näytti tosi vakuuttavalta. Sen takii pelkään siilejä vähän.
Olin siskolla lapsenvahtina keskiviikkona ku ne oli Lahden Öissä. Ipanoitten pantua maaten vietin loppuiltani raviten itteni Pop Tartseilla ja Deadpoolilla, joka on Spider-Manin kanssa jaetulla kakkossijalla mun lempparisupersankarina. Oli ihan liian mukavaa.
Spider-Manistä puheenollen käytiin kattomassa The Amazing Spider-Man nyt perjantaina!!!!118 Joku muuki saatto arvata että olin menossa kattomaan sitä ku näytin tältä mut hei joskus pitää tulla täält kellarist esille. Se oli tosi jeba raina, diggailin Peter Parkerin hahmoa kybäl.
Kävin vähä Hartzil nauramas näille vanhoille sarjiksille ton uuden leffan kunniaks. Dialogi. On. Parhautta.

"Hei kaverit, tiedekeskuksella on tänään hieno näyttely haluatteko lähteä katsomaan?"
"Tiedekeskuksella? Pah! Pidä tieteesi! Meille riittää tytöt!"
"Sano terveisiä atomeille!"
Tehtii kans mokkapalaa kakkuvuokaan. Meitzille sopivan kokoi pala C--------------:
Hommasin uuden nahkatakin! Ylemmässä kuvassa vanha, kulunut, liian iso ja parhaat päivänsä jo nähnyt takkikultani. Alemmassa uusi, hieman erikoisemman värinen tapaus joka oli pakko saada, koska Harrrrin kanssa tehtiin soppari siitä, et se ostaa sit sellasen eeppisen maastonvihreen nahkatakin ja tehään sellai lievän pelottava nahkatakkijengi tänne jonneki huudeille. Tää oli niiku lahja multa mulle et sitkeilin siel kesäduunis nii ahkerasti ja ilosesti näinki pitkää. Mmmmm.
Pakollista tekotaidetta loppukevennykseks.

2 kommenttia: