maanantai 23. heinäkuuta 2012

i can see a lot of life in you

Sufjan Stevens - The Dress Looks Nice On You

Tyylii joku viikko lomaa ja meen ihan sekasin toimettomuuden määrästä.

Oon jonkinverran onnistunu olemaan tietosuudessa ja sit siinä sen vastakohtatilassa, mut suurimman osan ajasta oon viettäny tosi epämääräsessä rajatilassa luultavastikin yksinolon ja rutiinittomuuden johdosta. Tää on kyl ollu omalla tavallansa aika valasevaa, on jopa tullu kouluu ikävä.

Mikä on se syy miks menin ja tilasin kaikki parin ekan jakson koulukirjani joku pari viikkoo sitte ja ne sit saapu täs muutama päivä takaperin.
Yyyyh joku esim. jäätävin kirja. Tietämisen haasteet, ja sit siin on tollai kissa joka kattoo jonnekin mystiseen kaukaisuuteen voi veljet soittakaa joku korniuspoliisille joku rikkoo lakia täällä ja tällä kertaa se en oo minä tai kaheksakytluku.

Saatte muuten tällasia ihania muokkaamattomia kuvia eiks oo kiva ku meil on netti poikki enkä pysty käyttää omaa konettani sen vuoks. Mmm oon paras bloginpitäjä eiks jeba.
Sukkakori. Tän sisällöllä saa sen pari pakollista lisäväriä asukokonaisuuten. Aina. Hätätapauksessa voi vakka laittaa pari sukkaa tyylii käsiin tai solmioks.
Paaaljon leffoja. Sit katottii kans Hartzgun kaa Charlie Chaplinin leffoja ja ne on ihan mielettömän hyviä! Sit katottii kans Pandan ja Ellin kaa BBC:n Sherlockia koska se ruojat ei ollu nähny sitä, ja kyyläiltii kans Star Wars IV. Säät ei oo kauheesti suosinu kesäeläjiä nii nyt ollaa sit oltu vaa leffaeläjiä. Pelasin kans Mass Effectin loppuu ja alotin kakkososan.
Steamin kesäalet on muuten pistäny mut pikkaselle koetukselle. En oo kyl viel pahasti sortunu koska pankista ei oo viel soiteltu mulle :------)

Käytiin kans äipän kans tsiigaa uusin Batman ja seki oli ihan äärimmäisen vaikuttava. Synkkä tietenkin, mut hei pliis (ja Tom Hardyn Bane aiheutti mulle melkein paniikkikohtauksen mut hei vähät siitä pssssh). Suhteellisen kovana Batman-fanina on pakko nostaa joka ikinen kerta Nolanille hattua sen filmatisoinneista.
Ellin tekemä Panda-bebe. Aika muikee.
Meitzi-bebe. Melkee yhtä muikee.

2 kommenttia:

 1. Vau mikä sukkakokoelma! Itse vihaan perussukkia, niissä pitää aina olla jotain joka saa muut hymyilemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta turiset
   sukka, tuo tylsä vaatekappale peittämässä vinkeitä varpaita
   sen on pakko olla pirteä!

   Poista