maanantai 1. helmikuuta 2016

and I know that you're busy too

Haluisin kertoa kaiken siitä et miten oon hirveen kiireinen ja teen kamalasti asioita koska oon turbovaihteella ja haluun olla paras kaikessa siinä mitä teen. 

Haluisin kertoa kaiken siitä, miten onnellinen oon pitkästä aikaa omissa nahoissani, ja kuinka hankala matka tähän tilanteeseen on ollu ja miten en aio päästää tästä millään irti.

Haluisin kertoa, miten kaikki mun ympärillä on harmaan sävyjä ja mikään ei tunnu hyvältä eikä pahalta niin kauan ku vaan saan suorittaa.

Mutta sanat ei tunnu aina riittävän.
 Käytiin seikkailulla porukoitten talon kellarissa. Se oli hienoa. Musta tuntu ajoittain, että olin ettimässä settiä jollekin kauhuleffalle.
 Koko paikka oli ihan pysähtyny ajassa 40-luvun lopulle. Siellä oli vanhoja julisteita seinillä ja hiilikellari. Päässä vaa vilisi, että mitäköhän kaikkea elämää nekin oli oikein nähneet.
 Seinällä oli mm. juiste "Isäntä soittaa haitaria" vuodelta -47, ja näytti vähän siltä, että oli ollut melkeen sieltä asti siellä.
Ette voi kuvitella mun iloa kun näin valon ekaa kertaa tän kouluvuoden aikana ku oon vaa röhnöttäny koneella siellä bunkkerissa... oon nyt uus ihminen...
Haluun vaa tehä parhaani ja parasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti