perjantai 8. tammikuuta 2016

it's all two dimension see there's really nothing there

Oon pahoillani etten oo kirjotellu ja postailu viime aikoina. Oon ollu koulusta ja ihan kaikesta elämästä joululomalla, ja siihen kuului tää blogi kanssa.

4real. En oo tehny mitää muuta ku pelannu LOL:lia ja kattonu Gossip Girliä. Tänää alotin ja lopetin yhen koulutyön ja tuskailen sitä, et sairastan jo tokaa tosi pitkäaikasta flunssaa tän talven aikana. Edellinen kesti viis viikkoa, toista oon nyt muutaman päivän kitunu. Toivon ettei tästä tuu samanlaista maratoonia.

Teen taas samanlaisen "vuosi kuvina" -postauksen kunhan pääsen kotikoneelle. Just nyt oon läppärillä poikaystävän luona. Oon ollu täällä koko loman ja mulla on ollu tosi nastaa. Tuntuu vähän siltä ku oisin ollu pitemmälläki jossai reissussa. Ei yhtää stressaavalta tai rasittavalta, ku ei se oman kodin arki oo painanu päälle.
 Kylven aina ku pääsen käymää himassa. Oon ihan rakastunu LUSHin kylpypommeihin!!
 Oon ollu aikana mukana Star Wars -hypeissä. Kävin ensi-illassa joulukuussa kattomassa uuden leffan, ja se oli musta paras niistä leffoista tähän mennessä. Tässä asunnossa onki koko loman ajan kuulunu jos milloinkin kyseisen teeman hyräilyä :D
 Mulla on ihan himona kuvia varmaa kymmenestä eri toistaan upeemmasta joulukuusesta - olenhan joulutonttu. Mutta se fiilistely tuli ja meni, säästän ne ehkä ensi vuodelle.
Olin uutenavuotena meiän perheen juhlissa ihan upee. Laitan kuvia siitä kanssa myöhemmin!

Hyvää alkavaa vuotta kaikille :))))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti