tiistai 16. joulukuuta 2014

you can seem as old as your omens

Mä olin täs yhtenä päivänä iha valmis lähtee koiran kaa lenkille crocseissa ja hupparissa ku oletin et on joku maaliskuu. Ei ikävä kyllä ollukaa.

"Mitä maaliskuussa tapahtuu??"
Ei mitään.

Niinkun ei tänäänkään tapahu. Eikä huomenna.

Mutta joskus tapahtuu asioita, joskus saan nukuttua ja joskus maailma tuntuu muultakin kun hermoärsykkeeltä. Joskus.
 Mulla on perjantaina mukavaa koska sain hyvää ruokaa ja seuraa kynttilänvalossa. Ihanaa. 10/10 suosittelen.
 Simba on niin kamalan kaunis.
Koitan keksiä jotai tekemistä nyt ennen joulua ku kaikki lahjat on hankittu.

3 kommenttia:

 1. Yhteen edellisistä postauksistas kun en ole ehtinyt kommentoida: Mitä anime sarjoja katot? Kiinnostuin hirveesti, kun oon ite ollut monta vuotta hulluna mangaan, animeen ja japanilaiseen kulttuuriin nyt eniveis! Omat lempparit on Naruto, Kuroshitsujit ja Death Note. Suosittelen kaikkia jos et oo vielä katsonut! Ja kaikkea muutakin sälää on tullut katsottua.. Mut löytää muuten kaikkialla netistä tällä samalla nimimerkillä, joten oon MyAnimeListissa nimimerkillä Vapsiainen jos giinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no tällä hetkellä katson Ayakashi: samurai horror talesia (tein jostain syystä törpösti ja katoin tän sarjan spin-offin eka??) ja Psycho passia. Skifi ja kauhu on aina ollu musta tosi bueno.

   oon sekä narutoa että death notea joskus lukenu, naruton taisin lopettaa ku shippuuden alko ja death note kariutui l:n lusikan nurkkaanheittoon. noJAA. oon muutenki tosi kehno kattoo yhtää pitempiä sarjoja.

   mun lempparianime on forever&ever Cowboy bebop. siinä on sitä jotakin.

   Poista
  2. Okei, täytyy varmaan tsekata noi! Omalla kohdalla toi kauhu-genre jäi vähän siihen Corpse party: tortured soulsiin, siinä oli nääs joku parin vuoden kerta-annos gorea..

   Oke, mut tiedät kuitenkin ^w^ Mä ymmärrän hyvin ton jos ei jaksa kattoa pitkiä sarjoja, se on mullekkin tosi vaikeeta, mutta nää kaks on poikkeuksia joten Death Noten katoin suunnilleen maratoonina viime kesänä ja Narutoon oon aivan totaalisen koukuttunut - meen Shippudenin puolvälissä.

   Hmm, en oo varmaan tainnut ees kuulla tosta.. Googleen -->! :D

   Poista