torstai 30. lokakuuta 2014

but my unstable ways is my solution

Hei!!!

Tein viime viikontaitteessa kaikkea vänkää! Mun siskolla oli tuparit ja käytiin Virossa perjantaina. No ei se ollukaa kaikkea. Mut vähän jotain.
 Kaulattomat kakstoistavuotiaat. 
 Siskon tupareissa oli veikeetä. Parasta oli minipitsat. Ne oli niiku pitsoja paitsi et vaa superpieniä?! Koko perhe oli paikalla mut se ei ollu nii jännää, koska me nähään kaikki tänä viikonloppunakin. Silti aina tosi kiva nähä. 
Oikeesti käyn Santun luona vaa Simban takii. Kato tota ilmestystä. Se on nii kaunis et oon pari kertaa sanonu sitä vahingossa Råbyniks... en siis edelleen kärsi eroahdistuksesta - paitsi vähän.

Mulla on hirvee kriisi siitä et mitä mun pitäis tehä! En oikee oo viel löytäny mun suuntaani. Aattelin et pahimmassa tapauksessa tekeydyn 16-vuotiaaks ja alotan lukion alusta.
HYI tuli paha olo ku miettiki tota. Joka päivä on hyvä päivä olla olematta lukiossa.

Mut haluun jotai suunnitelmaa. Ei tästä tuu mitää et suurrustan puuron viskillä ja pelaan joka päivä eri peliä. Toi kuulosti vähä syvällisemmältä ku piti, oikeesti siis pelaan pelejä. Koneella. Enimmäksee trivial pursuit onlinea koska en jaksa keskittyä mihinkää muuhun.

2 kommenttia:

 1. Mageet hiukset ja kaunis kissa indeed.

  Heh, yksissä vanhoissa kirjotuksissa tuskailit, kun oli enää puoltoista huotta aikaa perseillä ja se ei riitä. Mut kai sitä voi persrillä lukion jälkeenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no siis se on _ainut_ asia mitä oon tehny lukion jälkee

   Poista