tiistai 8. lokakuuta 2013

devil makes work for the idle dumbs

Viikonloput on parhaita kun elää käytännössä saman lauantain kaks kertaa, sillon unohtaa sunnuntain olemassaolon.

Ps jos tykkäätte intialaisesta ruoasta tsiigatkaa Bombe Curry House Lahesta ja jos tykkäätte kauhupeleistä niin tsekatkaa ehottomasti uutukainen Outlast. Se on kriipimpi kuin Amnesia (uskokaa mua!! Näin painajaisia ja kaikkea!)  ja koukuttavampi kuin turkinpippurit. 
 Heeeiii mulla on vielä naama mutta jaksan harvoin pitää sitä. Meillä oli kuitenkin joku koulun juttu missä mun piti tehä jotain viululla (varmaa esim öö soittaa sitä) jossain ja sit ku näytin joltain muulta ku käytetyltä rätiltä nii totta kai se on se just sillon otettu kuva mikä menee nettiin. Nii se toimii.
Kyl te tiiätte.
Ette te näitä lukis jos näkisitte mut tällä hetkellä ku kirjotain tätä, olin just verikokeessa enkä oo sen takii syöny yli kolmeentoista tuntii ja musta tuntuu et mun asunnon banaanikärpäset alkaa toiveekkaasti kohta pörrätä mun ympärillä.
 Eilen oli villi maanantai, käytii kyyläämässä sisarusten, niitten kamujen ja Anssin kanssa MinjaMaarika & Madonluvut ja Pimeys Vanjan Jukon Maanantaiklubilla. Sen jälkee mun sisko kirjaimellisesti raahas meiät Vanhaan mestariin lasillisille mut joskus maanantaisin käy sillee.
Pimeys oli mahtava. Vähä taisin itkeä.
Tää pimu pitäis saada seinälle.
Nyt se piilottelee sen sääriä mun koneen takana, mikä on vähä outoa koska se ei taida olla sen tarkotus.

Sisustus vähän kesken.

2 kommenttia: